Så fruktansvärt otroligt själviskt och idiotiskt!

torsdag, 7 Jun-07

DN, SvD, Aftonbladet, Expressen med flera berättar idag om en ovanligt grisig person. Det är en 32-årig brittisk medborgare som via diverse chat-sidor fått kontakt med och haft sex med ett antal, vad det verkar, yngre tjejer på nätet. Det i sig är väl inget att uppröra sig så förfärligt över. Däremot är det en smula upprörande att han sedan 15 år är HIV-smittad, inte talat om sin smitta och dessutom haft oskyddat sex med dessa tjejer. Hittills har man hittat två tjejer som fått smittan av honom. Fler kan tänkas hittas eftersom endast ett fåtal av hans 130 kontakter ännu hunnit kollas upp.

På ett sätt kan jag tycka att det är jävligt konstigt att man inte går ut med vem det är med tanke på de som behöver testa sig. Var och en som smittats av honom utan att veta om det innebär ytterligare risk för spridning. Han har dessutom enligt ekots sändning 16:45 erkänt vid häktningsförhandlingarna – så att han är skyldig råder inget tvivel om.

Hittills är följande känt om denna underbara filantrop:

– 32, möjligen 33år.
– Har bott i Hässelby, men har nu adresser i Nynäshamn och Skärholmen.
– Dömd för ett flertal brott.
– Har kallat sig Hot Boy eller möjligtvis Hotboy på nätet.
– Brittisk medborgare.
– Ska tydligen se ”mycket bra ut”.
– Har använt sig av sajterna Lunarstorm och Snuttis

Jag har skrivit ännu ett inlägg om denna idiot. Ge mig gärna respons på det inlägget. Det är ett etiskt/moraliskt spörsmål som skulle vara kul att debattera.

Annonser

5 svar to “Så fruktansvärt otroligt själviskt och idiotiskt!”

 1. Peter Says:

  Hur kan man inte vara för dödsstraff när man läser sådant? En sådan person har verkligen ingenting positivt att tillföra världen och den vore bättre utan honom.

 2. Daniel Says:

  Med vårt rättsystem kommer han att vara fri snart igen, och tjejerna får en skitsumma pengar för att de är märkta för resten av livet, kanske snart döda också. Svenskt rättsväsen skyddar ALLTID skurken.

 3. Tomas Says:

  Att det finns egotrippade, själviska idioter där ute är allmänt känt, frågan är hur förhåller sig svenska tjejer till sex och lössläpta de egentligen är? Vi måste ställa för ärlighetensnamn om vi inte ligger med varandra hur som hälst utan någon som helst tyglar. Alla som har sex utan att känna personen ordentligt, bör också ha med i beräkningen att sånt kan hända och inte låtsas att sex är en ofarlig sak. Jag låter grym men, verkligheten är grymmare för dessa stackars drabbade.. Tänk före och inte efter..

 4. Maj Says:

  HIV-killen är totalt renons på empati, det är tydligt.

  Men vad tänkte tjejerna på som hade oskyddat sex med nån som dom bara kände från internet? Nej, visst, idag ska man inte tänka sig för och vara försiktig utan bara ”leva ut sina sexuella behov”.

  Så länge vi vill ha den livsstilen så kommer fler och fler att bli smittade med HIV, även utan psykopater som avsiktligt vill smitta.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: